Camping

Väners vackraste läge med Solnedgång över horisonten. Askeviks Camping & Stugor ligger direkt vid Vänern och bara 7 km från Göta kanal. Om du älskar lugn, närhet till naturen, fantastisk utsikt, underbara vandringsleder och bra cykelturer längs Göte kanal, så är det här rätt plats för dig.

Vår campingplats har 116 platser, varav 111 med el. Vi har 5 kategorier av platser. Den röda med ca 80 – 100 m2, den gröna med 100 – 140m2 och den panoramiska vid vattnet. 17 speciella husbils-platser vid hamnen och 10 Quickstop husbils-platser utan el utanför campingen.

Servicebyggnaden med duschar och toaletter ligger centralt på campingplatsen. Det finns en bastu vid hamnen.

Gör din bokning här

Säsongscamping hos oss

På Askeviks Camping har vi ca 32 platser som är reserverade för säsongscamping. Säsongen är ca 6 månader.

Pris för säsongsplats:

Priserna är individuella per plats då priset baseras på storleken på platsen samt om det finns vatten och avlopp. El ingår inte i avgiften utan man betalar enligt mätare. Alltså endast för den el som man förbrukar. Den som är intresserad av en säsongsplats här hos oss ska skicka in en ansökan om säsongsplats. Det formuläret hittar man längst ned på denna sida ”Intresseanmälan om säsongsplats”. Husdjur är varmt välkomna till oss, vi har anvisade platser för hundbad.

Kontakta receptionen för mer information.